Sommerkampanje: Vi gir 15% rabatt på alle våre tjenester frem til 30.09.23

Sommerkampanje: Vi gir 15% rabatt på alle våre tjenester frem til 30.09.23

Renhold av hus/hjem

Oppvask

Fast vaskehjelp

Har du en hektisk hverdag som gjør det vanskelig å finne tid til husvasken? Eller kanskje ønsker du å bruke den lille fritiden du har til noe annet enn å rengjøre toalettet?

Vaskemidler

Vask av utleiebolig

Leier du ut boligen din og ønsker å holde den skinnende ren før innsjekk av neste gjest? Våre dyktige renholdere sørger for at alt boligen skal være i god stand mellom utsjekk og innsjekk.

Vasking

Visningsvask

I forkant av et boligsalg har man ofte langt viktigere ting å tenke på enn rengjøring. Likevel er det helt avgjørende at boligen er representabel og innbydende for potensielle kjøpere. Hver krik og krok må rengjøres og vi garanterer et skinnende rent resultat!

Vasking av soverom

Flyttevask

Du har nok å tenke på ved siden av å vaske boligen fra A-Å i forbindelse med flytting. Ved å sette bort flyttevasken til våre profesjonelle renholdere kan du fokusere på viktigere ting i flytteprosessen.

Vasking

Vask av dødsbo

Vask av dødsbo i en sorgprosess kan oppleves belastende. Vi bistår gjerne med denne oppgaven i en sårbar og vanskelig tid.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.