Sommerkampanje: Vi gir 15% rabatt på alle våre tjenester frem til 30.09.23

Sommerkampanje: Vi gir 15% rabatt på alle våre tjenester frem til 30.09.23

Bedriftsrenhold

Vindusvask

Kontorvask

Det er avgjørende å opprettholde gode og rene omgivelser på kontoret. Dette er viktig både for å ivareta et godt førsteinntrykk av arbeidsplassen men også for å sørge for god trivsel blant de ansatte samt god hygiene. La oss ta oss av kontorvasken.

Vasking

Borettslag/Trappevask

For å opprettholde god trivsel i borettslaget er det viktig at trappen vaskes grundig og jevnlig. En ren og ryddig oppgang skaper glede og trivsel for beboerne. Vi tilbyr rengjøring av trapp og oppgang i ditt borettslag, så blir det alltid rent og pent i fellesarealet.

Vasking

Firmaleilighet

Firmaleiligheter som disponeres hyppig krever organisering, stell og vedlikehold. La oss utføre rengjøring av firmaleiligheten deres så de ansatte får mer tid til andre ting. Vi garanterer at rengjøringsjobben blir gjort på en trygg og proff måte.

Gulv vasking

Brakkevask / Byggeplasser

Vanligvis vil en standard byggvask gjennomføres etter at alt annet arbeid er gjort, men vi er også behjelpelige til å dukke opp og gjennomføre renhold gjennom hele oppussings eller konstruksjonsarbeidet om dette er ønskelig.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.