Sommerkampanje: Vi gir 15% rabatt på alle våre tjenester frem til 30.09.23

Sommerkampanje: Vi gir 15% rabatt på alle våre tjenester frem til 30.09.23

Kontorvask

Vi vasker kontoret

Det er avgjørende å opprettholde gode og rene omgivelser på kontoret. Dette er viktig både for å ivareta et godt førsteinntrykk av arbeidsplassen men også for å sørge for god trivsel blant de ansatte samt god hygiene. La oss ta oss av kontorvasken.

Vi tar gjerne en gjennomgang av kontorlokalene for å finne de riktige behovene deres, så vil du i etterkant få en pris basert på denne befaringen. Noen behøver renhold hver dag, andre én til to ganger i uken mens enkelte har et enda sjeldnere behov. Ved kontorvask tar vi som regel også støvtørking av skjermer, annet elektrisk utstyr og kontorpulter.

Fornøydhetsgaranti:

Vi ønsker å levere kvalitet til våre kunder: Er du ikke fornøyd med renholdet kan du innen 48 timer varsle om eventuelle mangler ved vasken.

Vi tilbyr:

Dersom det er annet som skal vaskes i tillegg trenger vi opplysninger om dette i forkant slik av vi kan lage en avtale skreddersydd etter bedriftens behov. 

Fyll ut skjema nedenfor for å motta et uforpliktende tibud!

Motta tilbud privat pipedream
  • Personlig Informasjon
  • Info Adresse og type renhold
  • Mer om sted og tilleggstjenester
  • Melding og send inn skjema
Vasking
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.